Ana Sayfa / GÜNDEM / Altından fay geçen il ve ilçeleri açıkladı!

Altından fay geçen il ve ilçeleri açıkladı!

Altından fay geçen il ve ilçeleri açıkladı!

O listede Ordu’da var..

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözler yeniden, beklenen Marmara depremine çevrildi. AFAD deprem faylarının hangi il ve ilçelerden geçtiğini sıraladı.

Birinci Derece Riskli İller
İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt.

İkinci Derece Riskli İller
Tekirdağ, İstanbul (1 ve 2. Bölge), Bitlis, Kahramanmaraş, Van, Adıyaman, Şırnak başta olmak üzere, Zonguldak, Tekirdağ, Afyon, Samsun, Antalya, Erzurum, Kars, Ardahan, Batman, Iğdır, Elazığ, Diyarbakır, Adana, Eskişehir, Malatya, Kütahya, Çankırı, Uşak, Ağrı ve Çorum.

Üçüncü Derece Riskli İller
Eskişehir, Antalya, Tekirdağ, Edirne, Sinop, İstanbul, Kastamonu, Ordu, Samsun, Giresun, Artvin, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Adana, Gaziantep’in de bazı bölgeleri ve Kahramanmaraş, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Kayseri, Yozgat, Çorum, Ankara, Konya, Mersin ve Nevşehir.

En Az Riske Sahip İller
Türkiye Deprem Haritasına göre deprem riskinin en az olduğu dördüncü ve beşinci grupta yer alan iller ise Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kırklareli, Ankara, Edirne, Adana, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Karaman…

Hakkında admin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ORDU’DA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

ORDU’DA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ Eski Belediye Başkanı İhsan Ahmet İlhan’ın vefatı, Aybastı’daki birçok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir