Ana Sayfa / GÜNDEM / ALTINORDU’NUN YENİ GÖZDE MEKANI DURUGÖL MENEKŞE KAFE

ALTINORDU’NUN YENİ GÖZDE MEKANI DURUGÖL MENEKŞE KAFE

ALTINORDU’NUN YENİ GÖZDE MEKANI DURUGÖL MENEKŞE KAFE

YouTube player

Gerçekleştirdiği yatırımlarla şehre değer katan Başkan Aşkın Tören Altınordu’nun sosyal yaşamına yeni bir gözde mekân daha kazandırdı.
Altınordu Belediyesinin Durugöl mahallesinde bulunun Trafik Eğitim Parkı içerisinde hizmet vermeye başlayan Durugöl Menekşe Kafe vatandaşlardan tam not aldı.

Başkan Aşkın Tören “Altınordu Belediyesi olarak bugüne kadar her yaştan insana hitap eden farklı alanlardaki birçok projeyi Altınordu’muza kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz.” dedi.

ALTINORDU’DA YÜKSELEN DEĞER KADIN EMEĞİ

Her yaştan insana hitap eden “Durugöl Menekşe Kafe” bölge sakinleri için bir yaşam alanı, üniversite öğrencileri için de umut oldu. Kadın ve genç istihdamına öncelik verilen tesis, Altınordu Üreten Kadınlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi tarafından işletiliyor.
Kooperatifin Ordu Üniversitesi ile imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde kafede çalışan Aşçılık Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri hem teorik bilgi ve becerilerini geliştiriyor hem de eğitim giderlerini karşılıyor. Bölgenin coğrafi işaretli ürünlerinin işlenmesi, tanıtılması, pazarlanması başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Altınordu Kadın kooperatifi, Gastronomi ve çeşitli dallarda kadınlara mesleki eğitimler de düzenliyor.

BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Trafik Eğitim Parkı’nın şehrin en önemli cazibe alanlarından biri haline geldiğini söyleyen Başkan Aşkın Tören, “çocuklarımızı eğlendiren dinlendiren, ruhsal, sosyal gelişimlerine katkı veren birçok kültürel sanatsal, sosyal donatı alanı bulunan Trafik Eğitim Pakımızda son olarak hizmete giren Menekşe Kafemizde hemşehrilerimiz hoşça vakit geçiriyorlar. Tabi burada en önemlisi ailelerimiz bir araya geliyor. Bizim aslında gerçekleştirmiş olduğumuz birçok projemizin temelinde de aile yer alıyor. Toplu sitelerden oluşan Durugöl mahallemizde böyle bir mekâna ihtiyaç vardı. Durugöl Menekşe Kafe ile bu ihtiyacı karşıladık. Burada, nezih bir ortamda hem hemşehrilerimizi hem yerli hem de yabancı misafirlerimizi inşallah güzel bir şekilde ağırlayacağız. Yeni mekanlarda, yeni açılışlarda buluşmak dileğiyle şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Kadın kooperatifimize ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Kafeyi çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebildikleri böyle bir sosyal yaşam alanını şehre kazandırdığı için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında admin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü, eşi ve çocuğu yaralandı

Kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü, eşi ve çocuğu yaralandı Kastamonu’da kamyona çarpan otomobilin sürücüsü hayatını …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir