Ana Sayfa / GÜNDEM / BAŞKAN YENER KAYA’NIN ACI GÜNÜ

BAŞKAN YENER KAYA’NIN ACI GÜNÜ

BAŞKAN YENER KAYA’NIN ACI GÜNÜ

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ailesinin yaşadığı büyük bir acıyı kamuoyuyla paylaştı. Başkan Kaya, İstanbul’da ikamet eden ağabeyinin vefat ettiğini duyurdu. Merhumun adı Baki Kaya olarak belirtildi. İstanbul’da yaşayan Baki Kaya’nın cenazesi, bugün öğle namazını müteakip İstanbul Beylikdüzü’nde kılınacak cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

Başkan Kaya, abisinin vefat haberini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Ailemizin büyüğü kıymetli abim Baki Kaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazını müteakip Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul’da toprağa verilecektir. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah.”

Başkan Yener Kaya’nın acı kaybı, Kabadüz ve çevresinde derin bir üzüntüyle karşılandı. Merhuma Allah’tan rahmet, Başkan Kaya ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Hakkında admin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KAHVERENGİ KOKARCAYLA MÜCADELE İÇİN SAMURAY ARISI GELİYOR

KAHVERENGİ KOKARCAYLA MÜCADELE İÇİN SAMURAY ARISI GELİYOR Türkiye ve Avrupa’ya Asya’dan yayılan kahverengi kokarca ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir