Ana Sayfa / GÜNDEM / Vali Muammer EROL’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Muammer EROL’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Muammer EROL’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren Türk Milleti’nin bağımsızlık inancını, hür ve müstakil yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği Büyük Zaferin 101’nci yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.
Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.
Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk Milleti; hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini; millî birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.
Bu duygular içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehit aileleri ve yakınlarına sabır ve metanet dileklerimizle 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum.

Hakkında admin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ORDU’DA O İLÇEYE DOĞALGAZ GELİYOR

ORDU’DA O İLÇEYE DOĞALGAZ GELİYOR BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR KUMRU’DA DOĞALGAZ KONFORU YAŞANMAYA BAŞLANDI …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir